MENZA nyílt a Prémium Piacon

Horváth Otília
2022.12.22 10:53
MENZA nyílt a Prémium Piacon

Minőségi alapanyagokból főző menza nyílt a Prémium Piacon decemberben.

2022. decemberében megnyílt a Prémium Piac egy vadonatújrészlege. 

A Piac fő pillére a 4 alapvető élelmiszer mivolta egy helyen. Az eddigiekben,- és természetesen ez után is,- a saját vásárlóik számára biztosították a minőségi alapanyagokat, melyek szükségszerűek a finomabbnál finomabb ételek elkészítéséhez és egy ízléses háztartáshoz. Mostantól azonban saját célra is felhasználják elsőrendű nyersanyagaikat, elsőrendű konyhájukban. 

A főzéshez szükséges élelmiszerek nagyrészét a Piac 3 üzletrésze garantálja.
A zöldséget és a gyümölcsöt a Vitamin Szalon részlege biztosítja, a Lipóti Pékség adja a pék és tejterméket, illetve a Hentes & Bárdja Húsbolt szolgáltatja a hústermékeket és a sajtféléket. 

A konyha irányítása egy nagyszerű, tapasztalt szakácsnő kezében van, aki mindig igyekszik eleget tenni a fogyasztók kívánságainak. 

Az adagok emberesek és mindig változatosak. A nyitás utáni első időszakban a Menü egy részből áll, ami azt jelenti, hogy a 2023-as évtől kezdődőn tudnak két változatot készíteni. Lesz A és B menü is.

A vendégek közé tartoznak a Piac dolgozói és a környékbeli cégek munkatársai, illetve a közelben élő lakók, akik az eddigiekben is szerettek a Prémium Piac vásárlói közé tartozni. 
Természetesen új "menüzőket" is szívesen fogad a piacos társaság és a felmerülő kérdésekre szívesen válaszolnak.

A Menza hétfőtől péntekig 11 órától 14 óráig tart nyitva.

A heti menü sorát hamarosan megjelentetik a Prémium Piac Facebook oldalán és a www.premiumpiacszeged-hu oldalon is, így a látogatók a leghamrabb értesülhetnek az különféle ételek napi elosztásáról.


Blog