Mézeskalács díszítés és Mikulás várás a Prémium Piacon

Horváth Otília
2022.12.15 16:11
Mézeskalács díszítés és Mikulás várás a Prémium Piacon

A 2022-es év utolsó hónapjában megrendezésre került a Prémium Piacon az első téli rendezvényünk, melyre a környékbeli gyerekek érkeztek szüleikkel. 

December 9-én, pénteken örömteli pillanatoknak lehettünk részesei.

A Prémium Piac a 2022-es évben már a sokadik rendezvényét bonyolította le. Többek között Húsvétkor és Halloweenkor is készültek a gyermekeknek interaktív programokkal és kísérőiknek nyereményekkel, helyi termékek kóstolójával. 
Ez alkalommal a rendevényt megelőző napon egy nagyszerű szakácsnő segítségével elkészültek az eseményre a szebbnél szebb mézeskalácsok, melyeket másnap a gyerekek saját fantáziájuk szerint dekorálhattak színes írókákkal, vagy akár el is fogyaszthatták őket.
Nem volt véletlen a nagy látogatottsági szám, hiszen a délután fénypontjának számított a Mikulás megérkezése a Piacra, akinek ezúton is köszönjük, hogy számba vette az üzletet! 
A gyerekek csupa egészséggel teli Mikulás csomagot kaptak a Vitamin Szalon Kft. jóvoltóból, melyek átvételét minden alkalommal fotón megörökítették, így a későbbiekben, alkalom adtán valaki visszanézheti élete első találkozását is a Mikulással. 
Nem csak a gyerekek lepődtek meg, hanem a Mikulás is, hiszen többen is készültek neki versekkel és rajzokkal. 

Ezúton is köszönjük a Prémium Piac dolgozói nevében minden egyes látogatónak a részvételt!




Blog