Farsang a Prémium Piacon

Horváth Otília
2023.02.28 12:50
Farsang a Prémium Piacon

Mi másról szólna a rideg és hideg február, ha nem a farsangról?
Ez alkalommal úgy döntöttünk, hogy nem panaszkodunk tovább a zord hónapra, hanem valami más szempontból közelítjük meg azt.

2023. feburár 24-én a Prémium Piac a télűzést választotta célul. Ez alkalomból a Piac egy része kibővült egy kézműves sarokkal, a legkisebbek nagy örömére. 

Sokadik alkalommal választjuk a Hóka-Móka csapatát, akik az alkalomnak legmegfelelőbb kézműves- és sport programokkal készülnek adott rendezvényekre abból a célból, hogy a gyermektársaság a leghasznosabban tölthesse a délutánját szüleikkel karöltve.
És, hogy mi volt ebben a farsangban a legjobb?
Az, hogy mindenki az lehetett, aki/ami csak szeretne, hiszen a kézműves csapat az arcok kifestésének is boldogan nekiveselkedik. Így Pókemberek, kiskutyák, indiánok és pillangók társaságában telt el a péntek délután. 

A Piacon mindig vannak meglepetések. Ugyan tudta a népes társaság, hogy farsangi fánkkal készül Ancsánk, de arra valószínűleg nem számítottak, hogy ennyire finommal...
Az ízes, szalagos fánkok úgy fogytak a tányérokról, mint forró időben a fagyos jégrém. 
Boldogan konstatáltuk, hogy nagy örömöt szereztünk, és Ancsának boldog gyermeki mosolyok jártak. 



A meglepetések nem fogynak el... Első alkalommal kapott minden résztvevőnk értékesebbnél értékesebb kuponokat, melyeket a Piac adott részlegeiben használhattak fel. Ezzel is szerettük volna kifejezni köszönetünket vásárlóink és látogatóink felé. 

Köszönjük a Mézészet folyamatos jelenlétét a rendezvényeinken. Ez alkalomból is megtisztelt bennünket Botond a különleges mézekkel, amelyeket természetesen kóstolni is lehetett dióval, ostyával.

Újdonságként tűnt fel első alkalommal a Piac parkolójában a Hovány cégcsoport szegedi szekciója. Nem egyedül jöttek. 4 remekművet hoztak magukkal, melyeket tesztelni lehetett országúton és nyugalmi állapotukban is. 
Köszönjük nekik a Nissan X-Trial határozott megjelenését, a Ford Puma kagylóüléseit, a Ford Mustang Mach E kecsességét és nem utolsó sorban a Nissan Quashqai erejét! Ha most nem volt lehetőségetek tesztelni, ne csüggedjetek. Fognak még ők felbukkani a Piac parkolójában. 



A végére; köszönjük minden munkatársunknak és partnerünknek az együttműködést! Köszönjük vendéginknek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel és délutáni programként minket választottak. 

Felkészül: húsvét

Blog