Magok, Mandula

- A mandula bőségesen tartalmaz E-vitamint, fogyasszuk a méregtelenítő folyamatok serkentésére, ellenállóképességünk erősítésére.

- Sok benne a B1-vitamin, a folsav, a riboflavin (B2-vitamin), a P-vitamin és a foszfor.

- Gazdag ásványi anyagokban. A magnézium erősíti a csontozatot, serkenti a fehérjeképzést és fenntartja a szervezet kálcium-kálium egyensúlyát.

- Remek rézforrás: elősegíti az oxigén szállítását, jó hatású a véredényekre és az idegrendszerre.

- Cinktartalmánál fogva serkenti a sebgyógyulást.
- Vastartalma miatt javasoljuk lábadozás, vagy vérképzési gondok esetén.

- A belőle készült krém tisztítja és hidratálja a bőrt.

- A lenyúzott magbélből nyert vitamindús mandulatejet évszázadok óta fogyasztják. A szója-, illetve húsmentes étrendben kedvelt ital kiváló fehérjepótló, és javítja az emlékezőképességet.

- A mandulában egyidejűleg magas a fehérje és az élelmi rost mennyisége. Ez a kombináció segít a tápanyag-bevitel ésszerű szinten tartásában – vagyis bármennyire is olajos magot fogyasztunk, a mandula, növeli a teltségérzetet, és egészségünket is védi. Mérsékli a vércukor-szint hirtelen emelkedését.

- Kedvező hatású lehet egyes rákbetegségek megelőzésében.

Származási hely
USA
4 298 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről