Simon Fresh, alma - sütőtök - fahéj 3l

Alma-Sütőtök-Fahéj gyümölcslé limitált karácsonyi kiadásban.

A bekuckózós téli napokon a legfinomabb kényeztetés egy Simon Gyümölcs limitált kiadású Alma-Sütőtök-Fahéj gyümölcslé lehet. A klasszikus, minőségi almaleveinkhez ezúttal a mézédes sütőtök íze társul, a gyümölcsök pedig varázslatos aromáikkal ünnepi hangulatot csempésznek a napokba.

Nincs is jobb annál, mint amikor a hideg téli napokon, a karácsonyra készülve igazán az ünnephez passzoló ételekkel, italokkal vesszük körbe magunkat. Hiszen kit nem csábítana a fahéj illata, vagy ki mondana nemet a sütőtökre. És ha még ott az egészség szinonimája, az alma is, tényleg nem történhet nagy gond.

Tartsuk távol azt az orvost napról napra, és fogyasszunk almát. Ha pedig már nem fér belénk több, igyunk almalevet. Az egyik legfinomabb ital, mi a Simon Gyümölcsnél nem véletlenül tesszük le mellette a voksunkat! Most pedig a klasszikus, sokak által nagyrabecsült almalevünket meg is fűszereztük egy kis karácsonnyal!

A fahéj egyedülállóan vonzó illata magával ragadja már a gyerekeket is. Ez az a fűszer, amiből nem kell sok, de az a kevés tökéletes aromát ad nemcsak a süteményeknek, hanem az italoknak is.

Az ember nem minden nap fogyaszt sütőtököt. Megvan a maga helye, ideje. A karácsony, az ünnepek pont ilyenek. Amellett, hogy nagyon finom, tele van vitaminnal is. A sütőtök pedig igazán különlegessé varázsolja az ünnepi asztalt.

A télies ízvilághoz sem használtunk semmilyen adalékanyagot, vagy hozzáadott cukrot, a két gyümölcsön, vagyis az almán és a sütőtökön kívül csak a természetes fahéj aroma került a dobozba.

Arány: 75 % alma – 25% sütőtök

3 998 Ft/db
Egységár: 1 333 Ft/l
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről