Partnereink

Ha pékáru . . . akkor Lipóti!

A Lipóti Pékség az élő hagyomány. Az 1992-ben Tóth Péter alapította családi vállalkozás mára több mint 210 üzletben kínálja hagyományos alapanyagokkal, kézzel készített termékeiket. A Lipóti Pékség elve, hogy nem csak eladni akar, hanem segíteni is vásárlóinak a mindennapi, egészséges étkezésben is. Több mint 150 féle termékük között a kedvelt 3 kilogrammos parasztkenyér mellett megtalálható például a szénhidrát csökkentett vagy a rozsos kenyér, számtalan finom pékáru és a sajátmárkás tejtermék is.

 

Boppe ~ Ha valami tejesre vágysz

Az 1993-ban alakult hódmezővásárhelyi Boppe Kft. fő tevékenységi köre a tejtermékek gyártása. Ez különféle savanyított tejtermékek, étkezési túró és különféle sajtféleségek gyártását jelenti. Termékek gyártásánál a vonatkozó Európai Uniós és hazai előírásoknak, szabályoknak megfelelően HACCP rendszert alkalmaznak. Termékeik gyártása során céljuk, hogy lehetőleg a hagyományos gyártástechnológiát alkalmazva minél kevesebb, csak a leginkább indokolt adalékanyagokat használjuk. A gyártás során szigorúan ragaszkodnak ahhoz, hogy minden termék tejből és kizárólag tejből készüljön. Hagyományos kisüzemi technológiával dolgoznak, holland technológia alapján.

 

Privát Hús ~ Hagyományos “házias” feldolgozás 100% magyar húsokból

A húsüzem egyéni vállalkozói formában alakult meg 1993-ban. Fő profilja a sertés- és marhahúsok feldolgozása, értékesítése. Hagyományos, házias feldolgozás 100%-ban magyar húsokból. A kézműves technológiával készült termékek megőrizték házias jellegüket. Csak só és fűszerek hozzáadásával, hagyományos sózással, füstöléssel készülnek, adalékanyagok és ízfokozók nélkül. 2019-ben a vállalkozás megújult és új szerkezeti formában dolgozik immáron Kft.-ként. A 26 éves gyártási és kereskedelmi tapasztalatra alapozva, a megújult szerkezeti formát ráépítve igyekszünk megfelelni a vásárlóink, partnereink igényeinek.

Vitamin Szalon ~ A jövő zöldség - gyümölcs üzlete

A Vitamin Szalon a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a berendezés minden része a vásárlók kényelmét, teljes körű tájékoztatását szolgálja, a termékek a legmagasabb vevői igényeknek is megfelelnek. A Vitamin Szalon olyan üzlet, amely ötvözi a nagy élelmiszerláncok zöldség-gyümölcs részlegének és a „sarki zöldséges”-nek az előnyeit és kiküszöböli hátrányait.
Ezzel a szaküzlettel olyan új beszerzési csatorna nyílik meg a háziasszonyok előtt, ahol a megvásárolt friss vitaminforrást a termelőig vissza tudják követni, kialakítva ezzel egy eddig nem tapasztalt bizalmi kapcsolatot termelő és vásárló között. A Vitamin Szalon egyik szlogenéhez –Termékeink védjegye termelőink neve!- híven, a kihelyezett áruféleségek felett a termelők neve és a termelés helye is feltüntetésre kerül.