Marha lábszár

A szarvasmarha (tehén, üsző, bika, bikaborjú, ökör, tinó) az őstuloktól származó párosujjú patás állat. A gépiesítés előtt a szarvasmarhának fontos igavonó szerepe volt, mára azonban szinte kizárólag húsáért és tejéért tartják. A marhahús vörös hús, nagy mennyiségben tartalmaz vasat. A marha lábszára a mellső és hátsó lábak alsó része, hátsó lábak esetén a nudli hús alatti rész. Harmadosztályú hús, mivel viszonylag inas, ezért hosszas főzési időt igényel. Pörköltek, levesek készítésére kiválóan alkalmas.

4 298 Ft/kg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
0,1+  kg
-
4 298 Ft/kg
10+  kg
-10%
3 868 Ft/kg
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről