Kígyóuborka

Az ősi indián eledelt, a kígyóuborkát sokféleképpen hasznosítjuk: megesszük, krémekhez keverjük és magunkra kenjük, vagy csak egyszerűen felszeleteljük és fáradt szemeinket hűsítjük vele.
 Az igazi szezon azonban tavasszal kezdődik és a nyáron teljesedik ki: ilyenkor aki csak teheti, uborkát fogyaszt a fűszeres húsok mellé. A kígyóuborka elnevezés a zöldség alakjára utal. Alapvetően a nyersfogyasztásra használt fajtákat nevezzük salátauborkáknak, ezek az egyik alaptípusa a kígyóuborka. Hossza legalább 20 cm, egyenes, sima héjú, húsa magvatlan.

Származási hely
Magyarország
-14%
298 Ft/db
348 Ft/db Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről